Sétarepülés egy veterán AN-2 repülőgép fedélzetén

 Részvétel, csak előregisztrációt követően! Regisztrálj mielőbb!

Előregisztrációs link: https://forms.gle/DPzSfSg76n9qHTPj9
Vegyen részt a valaha legnagyobb példányszámban gyártott AN-2 fedélzetén egy kb 20 perces sétarepülésen. A repülő különlegessége, hogy gyárilag is utasoknak készült. A gépen egyszerre maximum 12 fő utazhat. A programon való részvétel 14 éves kor alatt csak felnőtt kísérettel vehető igénybe. A gép fedélzetén étel-, ital fogyasztása tilos. A beszállításnál, valamint a fedélzeten is a személyzet utasításainak betartása kötelező. Kérjük minden egyes résztvevő egyesével regisztráljon a repülésre. (Az egyik pontban megadható, hogy kivel szeretne együtt utazni.)
Amennyiben valakinek "különleges" egészségügyi állapot van, azt előre jelezni szíveskedjék.
A Veterán Jármű Találkozó Balatonfűzfő/Fűzfőgyártelepen kerül megrendezésre. Innen veterán Ikarus buszok szállítják a sétarepülés résztvevőit a szentkirályszabadjai repülőtérre, majd vissza. (A repülőtér egyéni megközelítés nem lehetséges.) A sétarepülés kb. 20 perc időtartamú a magasból látható lesz a Balaton, Balatonalmádi, Balatonfűzfő és Szenkirályszabadja.
12 főnek lehetősége nyílik arra, hogy a repülőgép fedélzetén érkezzen Szenkirályszabadjára, majd este vissza Budaörsre. A transzfer foglalható 1-1 útra, vagy oda-vissza is! A transzfer útvonala a következő (Budaörs-Velencei-tó, Székesfehérvár-Szentkirályszabadja).
A program csak kellő számú jelentkező esetén kerül megrendezésre!
Részvételi díj:
20 perces sétarepülés a Balaton felett (Balatonfűzfő-Szentkirályszabadja-Balatonfűzfő transzferrel) 18.000.- Ft
Érkezés a rendezvényre AN-2-vel (Budaörs-Szentkirályszabadja repülővel, Szentkirályszabadja-Balatonfűzfő IKARUS busszal) 28.000.- FIGYELEM: KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM!!
Távozás a rendezvényről AN-2-vel (Balatonfűzfő, Szentkirályszabadja IKARUS busszal, Szentkirályszabadja-Budaörs repülővel) 28.000.- Ft FIGYELEM: KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM!!
Érkezés és távozás AN-2 vel- 45.000.- Ft FIGYELEM: KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM!!
A szervezők a változtatás jogát fenntartják!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Veterán Jármű Találkozó 2024. augusztus 4. (vasárnap)