Rólunk

Balatonfűzfői és környéki veterán járműveket kedvelő, restauráló, gyűjtő személyekből alakult a Balatonfűzfői Veterán Autós és Motoros Baráti Kör 2010-ben Kreitli Feri Bácsi vezetésével.A Baráti Kör fő tevékenységét az augusztus első szombatján, majd vasárnapján megrendezésre kerülő Veterán Jármű Kiállítás jelentette.Feri Bácsi halálát követően, a tagok2016-ban megalapították a már hivatalosan is bejegyzett Balatonfűzfői "Kreitli Ferenc" Veterán Autós és Motoros Egyesületet, melynek tagjai időt, energiát és pénzt nem sajnálva évről-évre továbbra is igyekeznek a veteránosok és a helyi lakosok, nyaraló vendégeik igényeit kiszolgálva megrendezni a Veterán Jármű Találkozót és Felvonulást. 2017. óta a találkozót megelőző napon már egy túrán is részt vehettek az ideérkező veteránosok.Egyesületünk jó kapcsolatot ápol a környező veterán egyesületekkel, baráti társaságokkal, baráti körökkel.Ha csatlakozni szeretne egyesületünkhöz, kérjük vegye fel velünk mielőtt a kapcsolatot.Szeretettel várjuk augusztusban!


Megjegyzések

 1. Balatonfűzfői és környéki veterán járműveket kedvelő, restauráló, gyűjtő személyekből alakult a Balatonfűzfői Veterán Autós és Motoros Baráti Kör 2010-ben Kreitli Feri Bácsi vezetésével.

  A Baráti Kör fő tevékenységét az augusztus első szombatján, majd vasárnapján megrendezésre kerülő Veterán Jármű Kiállítás jelentette.

  Haladva a korral Feri Bácsi követői 2016-ban megalapították a már hivatalosan is bejegyzett Balatonfűzfői "Kreitli Ferenc" Veterán Autós és Motoros Baráti Kört, melynek tagjai időt, energiát és pénzt nem sajnálva évről-évre továbbra is igyekeznek a veteránosok és a helyi lakosok, nyaraló vendégeik igényeit kiszolgálva megrendezni a Veterán Jármű Találkozót és Felvonulást. 2017. óta a találkozót megelőző napon már egy túrán is részt vehettek az ideérkező veteránosok.

  Egyesületünk jó kapcsolatot ápol a környező veterán egyesületekkel, baráti társaságokkal, baráti körökkel.

  Ha csatlakozni szeretne egyesületünkhöz, kérjük vegye fel velünk mielőtt a kapcsolatot.

  Szeretettel várjuk augusztusban!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2021. évi rendezvényeink